Recente optredens

2024

20 juni: tango-avond Las Nueve

Op donderdagavond 20 juni begeleidden we de tango-avond van Las Nueve op het Stadhuisplein in Utrecht. Nadat de laatste spatjes regen waren gevallen, brak het zonnetje door en werd het een prachtige dans- en muziekavond bij een prachtig decor. Op deze pagina vind je nog meer foto’s van deze sfeervolle avond.

2023

2 juli: Gluren bij de buren

Op zondagmiddag 2 juli speelden wij tijdens het jaarlijkse muziek- en theaterfestijn Gluren bij de buren/Struinen in de tuinen. Dit jaar waren we te gast bij Vereniging De Achtertuin, Gildstraat 63 in Utrecht.

We speelden deze middag sprankelende filmmuziek van de grote Amerikaanse filmmuziekcomponisten. De muziek die we speelden komt onder andere uit films als Ratatouille, Encanto en The Incredibles.

Meer zien van ons optreden? Kijk dan hier.

Meer informatie over Gluren bij de buren, editie 2023 vind je hier: https://glurenbijdeburen.nl/nl

24 juni: straatoptreden binnenstad Utrecht

Op zaterdagmiddag 24 juni kon je ons tegenkomen in de binnenstad van Utrecht. We speelden op verschillende plaatsen in de stad.

Om 13.00 uur begonnen we aan achterkant van het stadhuis, om 14.00 uur stonden we aan de voorkant van het stadhuis en om 15.00 uur op het Janskerkhof (bloemenmarkt).

Heb je ons gemist? Hier kun je een deel van de optredens nog eens bekijken en beluisteren.

2022

3 juli: gluren bij de buren/struinen in de tuinen

Ook dit jaar deden we weer mee aan dit evenement, waarbij particulieren hun huiskamer of tuin ter beschikking stellen voor een middagje kunst. Op vele plaatsen in het land waren deze middag overal optredens bij te wonen.

Wij hebben heerlijk gespeeld aan de Breitnerlaan in Utrecht, waar zowel wij als het publiek hartelijk ontvangen werden door Nen en Anco Schut. Het was fijn optreden voor het publiek in de tuin tussen de bloemen, in het park achter het huis en op het water.

Voor een impressie van ons optreden, kijk hier.

Meer informatie over het jaarlijks evenement Gluren bij de buren/Struinen in de tuinen is te vinden op https://glurenbijdeburen.nl

15 mei: Sterk in kunst, Sterksel

Een ideale gelegenheid om kunst kijken te combineren met een half uurtje luisteren naar sfeervolle filmmuziek. Op 15 mei traden we op tijdens Sterk in kunst in Sterksel. Tijdens dit tweejaarlijks evenement exposeren kunstenaars hun werk in tuinen die door particulieren worden opengesteld. Wij luisterden dit evenement op met een optreden waarin we een selectie uit ons repertoire hebben laten horen. Naast ‘oude bekenden’ zoals de tango Youkali, Dinner with Amelia en I Vitelloni, stonden er ook nieuwe stukken op het programma zoals My name is Nobody, New moon en You know my name.

Meer informatie over Sterk in kunst is te vinden op https://www.sterkselsterkinkunst.nl/

Voor een impressie van ons optreden in Sterksel, kijk hier.

20 maart: buurtbrunch Wielingenplein Utrecht

De buurtbewoners rondom het Wielingenplein in Utrecht organiseerden een brunch en nodigden ons uit om dit evenement te komen opluisteren.

 

2021

 

7 november: Akwaglot

Het was een unieke ervaring om te spelen op het kunstwerk Akwaglot, dat een tijdelijke drijvende plaats had in de Catharijnesingel in Utrecht. Het podium is aan het einde van het jaar uit de singel gehaald en zal een nieuwe locatie krijgen. Meer informatie over dit initiatief van de Universiteit Utrecht is te vinden op https://www.uu.nl/AKWAGLOT

 

15 september – 19 september

We gingen in het najaar op onze jaarlijkse muziekreis naar onze vrienden in het Zuid-Franse Miradoux. Hier gaven we optredens in Miradoux, op de markt van Lectoure en in Valence d’Agen.

 

11 september: open dag DUMS

Ter gelegenheid van de open dag van de muziekschool speelden we op het Domplein in Utrecht voor bezoekers en langslopend publiek.

Meer informatie over De Utrechtse MuziekSchool vind je op https://dums.nl/

 

5 september: Struinen in de tuinen

In de sfeervolle volkstuinen van vtv De Doordouwers speelden we in een heerlijk zomerzonnetje een selectie uit ons repertiore aan filmmuziek in het kader  van Struinen in de Tuinen.

Meer informatie over Struinen in de Tuinen, een jaarlijks evenement waarbij particulieren hun tuin beschikbaar stellen voor een middagje theater, muziek, dans of andere cultuuruiting, vind je op https://glurenbijdeburen.nl/nl

 

2020

 

9 februari: Filmmuziek in Galerie Sanaa

Een halfuurtje sfeervolle filmmuziek in een artistieke omgeving. Op zondagmiddag 9 februari kon je luisteren naar Cabrales in Galerie Sanaa!

Elk jaar staat in Utrecht een zondag in het teken van ‘Gluren bij de Buren’: particulieren stellen hun huiskamer/atelier beschikbaar voor theater, muziek, dans en nog veel meer. Dit jaar maakten wij geen deel uit van dit programma, maar misschien vind je voor of na ons optreden nog meer leuks van je gading op https://glurenbijdeburen.nl/utrecht/programma.